SPIS SUNDERE DK
Menu Toggle
  • Initiativer
  • Nyheder
  • Viden
  • Medlemmer
  • Netværk
Søg
Rådet for sund mad
Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup
+45 2681 9081
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin
  • Om Rådet for sund mad
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev

Organisation: Danish Meat Research Institute

Viden: Rapport

Sundhedsanprisninger som forbrugerinformation

Statusrapport på et projekt om, hvordan sundhedsanprisninger som forbrugerinformation kan bidrage til, at flere får nemt ved, og lyst til, at spise sundere.

Fiberpølse
Viden: Initiativ

Fiberpølse som business case

I regi af Måltidspartnerskabet har en række samarbejdspartnere udviklet en fiberpølse. Ved at tilbyde en sundere variant af et fastfoodprodukt – i denne case pølser – er målet at stimulere det sundere valg hos en bred gruppe af forbrugere, også dem, der ikke altid tænker sundhed først.

Grøntsagsafdeling der illustrerer nudging i detal
Viden: Initiativ

Nudging i detailbutikker og spisesteder

Projektet Nudging i detailbutikker og spisesteder skal give et overblik, hvad angår viden om nudging til fremme af sunde måltider, og viden om igangsatte initiativer inden for nudging i Danmark.

Nøglehullet og Fuldkornsmærket viser at sundhedsanprisninger bruges som forbrugerinformation
Viden: Initiativ

Sundhedsanprisninger som forbrugerinformation

Projektet om sundhedsanprisninger som forbrugerinformation tager udgangspunkt i cases, hvor sundhedsanprisninger, der kan støtte op om evidensgrundlaget for De officielle Kostråd, afprøves i praksis. Projektets resultater er viden om, hvorvidt og i givet fald hvordan sundhedsanprisninger på udvalgte basisprodukter kan bidrage til, at danskerne får nemt ved og lyst til at spise sundere.

Rådet for sund mad
Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup
+45 2681 9081
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin